Resultrix Media, Mumba-Milind Pai

Dominated by the colors Black, White, Blue and Green, this is an office for an international Media company located in the heart of the city Mumbai. Our Design team had sketched out a streamline design with a Corporate feel and a sophisticated ambience with a perfect blend of usability, style and substance to deliver a knockout performance. - Milind Pai

Share Post:

Resultrix Media, Mumba-Milind Pai 1

Dominated by the colors Black, White, Blue and Green, this is an office for an international Media company located in the heart of the city Mumbai. Our Design team had sketched out a streamline design with a Corporate feel and a sophisticated ambience with a perfect blend of usability, style and substance to deliver a knockout performance. We have opted for white modern line modular furniture and extensive use of black and green colors which further mingle with the blue colour columns and the graphics on it. The black and red colors on the walls ceiling and flooring with cove lighting on all three sides lead to the bright and vivacious bright reception area. The breakout area around the periphery has its own Autonomy? with a small pantry and dine. The interiors of this Media office is aesthetically appealing and alluring to enhance the working environment.

 

Facts:

  • Area :5000 sq ft
  • Client / Owner :Resultrix Media

Share your comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent

Aparna Kaushik

Residential Project by Aparna Kaushik

Nestled in expansive lush enclaves far from the chaos of the city, this home is a rebellion against the concrete demands of a bustling urbania. The layout is natural and unforced with the idyllic blues of the expansive pool that gets perfectly framed from the open windows, providing a slice of tropical paradise living. The décor a esthetic is muted, cozy and comfortable. Warm palette, neutral and natural colors that resemble nature are used. Overall the ambience is chic and cozy. – Aparna Kaushik

Rejuvenation of  Dilli Kali Badi by concept SG

Rejuvenation of Dilli Kali Badi, by conceptSG Ltd

A lady in a pink saree and a mauve shawl was sat in front of a large sculpted wall, soaking the winter sun with her head bowed. Strangely enough, there are many spaces around this public place designed to relax, but she chose a spot that was not intentionally designed for seating. As architects, we design spaces for use, yet there are uses such as this which is hard to comprehend but it exists as a result of something else. In this particular case it happens to be the Rejuvenation project of the oldest Kali Badi Complex at Mandir Marg, New Delhi

Adpative Reuse of Rajghat Power Plant at New Delhi by rmdk architects

B.Arch Thesis: Adpative Reuse of Rajghat Power Plant at New Delhi by Aarushi Kalra

Located in the cultural hub of the city, in close proximity with all prominent infrastructure of Delhi, the urban scape is transformed into an icon for fashion and design. The proposed design is the juxtaposition of fashion’s ability to seduce and manufacture desires with the complex structuring of neutral spaces to allow for a multiplicity of users and events.

Subscribe to Architecture and Design Updates