Office for MKM Group New Delhi - Studio Lotus

Office for MKM Group, New Delhi by Studio Lotus

The corporate head office for the MKM group works on the idea of transparency, and a shared workspace. Peripheral cabins in glass frame a notional central ‘courtyard’ like space that opens out to the green terrace through the glass walls of the boardroom. This arrangement offers a feeling of privacy and yet retaining transparency. The cool palette of grey stained cement board, poured concrete and glass becomes a frame for the sculpted furniture in CNC cut stacked plywood and hand cast custom designed, brass suspended lamps. - Studio Lotus
Office for MKM Group New Delhi - Studio Lotus

Follow ArchitectureLive! Channel on WhatsApp

The corporate head office for the MKM group works on the idea of transparency, and a shared workspace. Peripheral cabins in glass frame a notional central ‘courtyard’ like space that opens out to the green terrace through the glass walls of the boardroom. This arrangement offers a feeling of privacy and yet retaining transparency. The cool palette of grey stained cement board, poured concrete and glass becomes a frame for the sculpted furniture in CNC cut stacked plywood and hand cast custom designed, brass suspended lamps.
Office for MKM Group New Delhi - Studio Lotus

Share your comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent

An Architect Eats Samosa

ArchitectureLive! continues with Alimentative Architecture – The fifth in a series of articles by Architect-Poet-Calligrapher H Masud Taj interfacing architecture with food via geometry.

Read More »

The Stoic Wall Residence, Kerala, by LIJO.RENY.architects

Immersed within the captivating embrace of a hot and humid tropical climate, ‘The Stoic Wall Residence’ harmoniously combines indoor and outdoor living. Situated in Kadirur, Kerala, amidst its scorching heat, incessant monsoon rains, and lush vegetation, this home exemplifies the art of harmonizing with nature.

Read More »

BEHIND the SCENES, Kerala, by LIJO.RENY.architects

The pavilion, named ‘BEHIND the SCENES’, for the celebrated ITFOK (International Theatre Festival of Kerala), was primarily designed to showcase the illustrious retrospective work by the famed scenic background artist ‘Artist Sujathan’.

Read More »

WE ARE HIRING /

ArchitectureLive! is hiring for various roles, starting from senior editors, content writers, research associates, graphic designer and more..

 

PARTICIPATE /