Nal Village at Ahmedabad by Sachin Gandhi and Associates

Nal Village at Ahmedabad by Sachin Gandhi and Associates

Plotting scheme for at Nal Village designed for Naveen Bhai is a master planning project where various amenities like club house, artificial lakes, road network, children play area etc. are dealt with. A grand opening and beautiful landscape marks the major attraction of this project. The planning was done by segmenting the area into different zones as public, semi public and private and linking each to other by the concept of spatial porosity.
Nal Village at Ahmedabad by Sachin Gandhi and Associates

Follow ArchitectureLive! Channel on WhatsApp

 Nal Village at Ahmedabad by Sachin Gandhi and Associates

Plotting scheme for at Nal Village designed for Naveen Bhai is a master planning project where various amenities like club house, artificial lakes, road network, children play area etc. are dealt with. A grand opening and beautiful landscape marks the major attraction of this project. The planning was done by segmenting the area into different zones as public, semi public and private and linking each to other by the concept of spatial porosity.

Project Facts
Project Name: Nal Village
Location: Ahmedabad
Category: Township/Masterplanning Project
Area: 453743 sq. m.
Client/Owner: Anjanee Infrastructure
Project Status: Unbuilt

Share your comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent

An Architect Eats Samosa

ArchitectureLive! continues with Alimentative Architecture – The fifth in a series of articles by Architect-Poet-Calligrapher H Masud Taj interfacing architecture with food via geometry.

Read More »

The Stoic Wall Residence, Kerala, by LIJO.RENY.architects

Immersed within the captivating embrace of a hot and humid tropical climate, ‘The Stoic Wall Residence’ harmoniously combines indoor and outdoor living. Situated in Kadirur, Kerala, amidst its scorching heat, incessant monsoon rains, and lush vegetation, this home exemplifies the art of harmonizing with nature.

Read More »

BEHIND the SCENES, Kerala, by LIJO.RENY.architects

The pavilion, named ‘BEHIND the SCENES’, for the celebrated ITFOK (International Theatre Festival of Kerala), was primarily designed to showcase the illustrious retrospective work by the famed scenic background artist ‘Artist Sujathan’.

Read More »

WE ARE HIRING /

ArchitectureLive! is hiring for various roles, starting from senior editors, content writers, research associates, graphic designer and more..

 

PARTICIPATE /