Nal Village, Ahmedabad-Sachin Gandhi

Plotting scheme for at Nal Village designed for Naveen Bhai is a master planning project where various amenities like club house, artificial lakes, road network, children play area etc. are dealt with. A grand opening and beautiful landscape marks the major attraction of this project. - Sachin Gandhi

Share Post:

Nal Village, Ahmedabad-Sachin Gandhi 1

Plotting scheme for at Nal Village designed for Naveen Bhai is a master planning project where various amenities like club house, artificial lakes, road network, children play area etc. are dealt with. A grand opening and beautiful landscape marks the major attraction of this project. The planning was done by segmenting the area into different zones as public, semi public and private and linking each to other by the concept of spatial porosity.

Share your comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent

Lets Nurture, IT Firm, Interior Design by Splayce Studio

Organic Discipline: Interior Design for an IT Firm – Let’s Nurture at Ahemadabad, by Splayce Studio

Let’s Nurture is an IT firm working nationally and Internationally. The submitted project is of an office based in Ahmedabad. The site is a corner office in a high-rise office building overlooking a busy approach road towards S.G. highway. Being a corner office, the large openings on two sides providing natural light and views, were major opportunities in the given site. Whereas the height limitations and the site area versus an ambitious list of requirements were equally challenging.

Swastika Dance Studio at Bangalore by Biome Environmental Solutions

Swastika Dance Studio at Bangalore by Biome Environmental Solutions

The brief given to Biome Environmental Solutions was to design a dance and music studio with an intimate platform for performing arts on a small plot in Bangalore, that would also serve as a  venue for workshops and small events at times. The challenges of a tight site and requirements led to a design where each space and element played more than one role.

Subscribe to Architecture and Design Updates